Volg je natuurlijk ritme

In het prachtige boek van Jaap Voigt over het leven en werken in het ritme van de seizoenen, beschrijft Jaap wat de seizoenen ons kunnen zeggen over wat ons nu te doen staat. Jouw eigen ritme, dat wat bij jou past, past weer in een groter geheel: het geheel van de seizoenen.  De seizoenen komen als het ware door ons heen, vormen de grondtoon van ons bestaan. Beter begrijpen hoe die grondtoon doorwerkt in jouw leven overdag en dus ook op je slapen ‘s nachts, kan je helpen om meer evenwicht te vinden in je leven en om beter te gaan slapen.
De lente is nu volop aanwezig. De kiemen die in het begin van de lente zijn ontstaan, zijn gaan wortelen en komen de komende tijd tot volle bloei. Waag de sprong naar nieuwe mogelijkheden. Zet stappen, om vorm te geven aan je wens om te gaan slapen als een roos! Doe het NU.
Meer blogs