Workshop ‘lekker leren slapen’: iets voor jou of iemand die je kent?

Vanzelf in slaap vallen en doorslapen, totdat je ‘s ochtends zonder wekker wakker wordt. Een heerlijk gevoel, zeker als dat voor jou en miljoenen anderen niet vanzelfsprekend is. En zeker als je in kranten en tijdschriften wekelijks leest hoe belangrijk goed slapen is voor veel facetten van een goede gezondheid. En zeker als je weet dat lekker leren slapen echt te leren is. In kleine stappen en met kleine successen die verder bouwen aan een groter effect. Slapen als een roos heeft een workshop ontwikkeld, waarin we je stap voor stap op weg helpen, zodat je er thuis direct mee aan de slag kunt. We leggen je onze methode uit en maken met jou een programma dat bij je past. De andere deelnemers geven je hierbij suggesties die ook voor jou bruikbaar kunnen zijn. Lees hier voor meer (praktische) informatie.