Wie zijn wij?

Yvonne van Terheijden heeft de praktijk van Onnie Diederen en Carla van Wely overgenomen en zal het werk voortzetten.

Over Onnie en Carla

Onnie Diederen en Carla van Wely andragoog en gezondheidszorgpsycholoog, hebben een methode ontwikkeld, waarmee mensen beter kunnen leren slapen. Zij hebben hierbij gebruik gemaakt van wetenschappelijk onderzoek, literatuur en ervaring. Advisering en begeleiding is al jarenlang onderdeel van hun werkzaamheden. Samen hebben zij met veel plezier deze nieuwe, unieke methode ontwikkeld.

Carla: Een paar jaar geleden lag ik ‘s nachts minstens drie keer in de week urenlang te draaien in mijn bed. De meest alledaagse, behoorlijk nutteloze gedachten bleven maar door mijn hoofd tollen en het lukte me maar niet om lekker in slaap te vallen. Toen ben ik me hierin gaan verdiepen en ben op zoek gegaan naar informatie die me zou kunnen helpen.

Dat werd een lange zoektocht die ik samen met Onnie Diederen ondernam met als uitgangspunt: we willen iets maken waarmee mensen die niet lekker slapen echt zelf of met begeleiding aan de slag kunnen in hun leven van alledag. Niet te ingewikkeld, niet met pillen, maar zelf actief bezig zijn om te zorgen dat je beter gaat slapen.

En daar hebben we iets op gevonden. Wat? Dat kun je lezen op deze website, maar je kunt ons ook vragen om informatie, advies of begeleiding. Of lees ons boek.

Wij horen graag wat je ervan vindt!

Inmiddels slaap ik zelf over het algemeen als een roos. Er is weleens een nacht dat ik weer eindeloos rondjes draai in mijn bed, maar met één verschil. Ik weet nu wat ik ‘s ochtends al kan doen om ervoor te zorgen dat ik ‘s nachts goed slaap.

Lees: hoofdstuk 3 van het boek Slapen als een roos: ‘onaffe zaken afmaken’ en je kunt direct van start.

Veel succes!

 

Waarom een nieuwe methode om beter te leren slapen: omdat bijna niets in het leven  zo belangrijk en basaal is als lekker slapen en zij het iedereen gunnen om op een simpele manier het leven van alledag zo aan te passen, dat je beter gaat slapen!

Onnie:“Wat is basaler in je leven dan lekker slapen. Als ik een nacht of een paar nachten niet lekker slaap voel ik me onprettig. Als ik lekker geslapen heb zien de problemen van de dag ervoor er heeel anders uit. Als ik tegenwoordig een tijdje niet lekker slaap, neem ik mijn maatregelen en de dagen die volgen slaap ik weer lekker. Ik weet heel goed hoe fijn het is om lekker uitgerust wakker te worden, hoe vervelend het is om  een nacht of een paar nachten slecht te slapen en hoe slopend het is om langer slecht te slapen. Als je lang slecht slaapt, raakt alles in de war. Je lichaam is gevoeliger, bevattelijker voor infecties, bacteriën, maar ook je emoties kunnen in een achtbaan belanden. Ik heb ontdekt op welke manier ik invloed kan hebben op mijn slaappatroon; dat is prettig!

Deze ervaringen wil ik graag overdragen aan anderen. Ik heb gemerkt dat ik mensen hiermee kan helpen. Mensen die gebruik maken van ons aanbod leren anders met hun leven om te gaan. Zo, dat het positief uitwerkt op de kwaliteit van hun slaap. Ze moeten er -vanzelfsprekend- wel zelf iets aan doen. Dus: wil je weer, net als ik, lekker slapen, ga aan de slag. Lees ook een paar ervaringen van mensen die van ons aanbod gebruik hebben gemaakt. Fijn voor jou om beter te gaan slapen, fijn voor mij dat mensen iets hebben aan ons aanbod!

Wil je het boek bestellen ga dan naar de winkel. Lekker slapen: je hebt het zelf in de hand. Neem een stap. Doe het nu.