Hulpmiddelen

Hulp nodig om beter te leren slapen?

Hulpmiddelen bij slapeloosheid

Zelfstandig met het boek ‘Slapen als een Roos’ en het dagnachtboek
Met het boek en het dagnachtboek kun je in je eigen tempo en wanneer jij er zin in hebt aan de slag om je leefstijl overdag aan te passen, zodat je ’s nachts beter gaat slapen. Het boek geeft allerlei voorbeelden hoe je dit overdag en ’s avonds kunt aanpakken. Met behulp van het dagnachtboek kun je je vorderingen volgen en bijstellen. Aan de hand van je aantekeningen kun je zien hoe je leven overdag van invloed is op hoe je ’s nachts slaapt. Dit geeft je de mogelijkheid om je leefstijl doelgericht op onderdelen aan te passen.
Gelijk aan de slag? Ga naar de winkel!

Met persoonlijke begeleiding
Wil je liever begeleiding bij het leren ‘slapen als een roos’? Dat kan. Tijdens de begeleidingsgesprekken in Nijmegen onderzoek ik met jou welke elementen uit de manier waarop je overdag leeft, ervoor zorgen dat je niet goed slaapt. Vervolgens maken we een plan van aanpak, waarmee je aan de slag kunt om je leefstijl zo aan te passen dat het je meer rust geeft. Woon je wat verder weg, dan kunnen we de gesprekken via Skype of telefonisch doen.

Mind walk workshop(s) bieden ondersteuning om meer in het nu te zijn en wandelen en de natuur daarbij in te zetten. Je gaat mindful wandelen, gecombineerd met invloeden uit de yoga en meditatie. Het is een laagdrempelige manier om je gezondheid en fitheid te verbeteren, De workshop is geschikt voor zowel beginnende als gevorderde wandelaars van alle conditieniveaus. De kracht van mind walk zit hem in de eenvoud van het zijn in het nu. Niets moeten, bewust bewegen, ademhalen en wandelen.

Ook een individuele mindfulness training behoort tot de mogelijkheden.

Meteen aan de slag? Bel (06 51 13 99 28) of mail info@slapenalseenroos.nl voor een kennismakingsgesprek.

Workshop
Past het beter bij jou om er samen met lotgenoten achter te komen wat je kunt doen tegen slapeloosheid? Bij voldoende deelnemers organiseer ik ook workshops.
Meld je aan via het contactformulier.