Wat zegt de klant?

Citaten:

 

Diny (48)

“Even ’n compliment. Ik heb het boek en slaap al twintig jaar slecht. Maar na een paar hele zware nachten echt pfffff ben ik zo blij want ik slaap intussen stukken beter en ben bij hoofdstuk vier dus het wordt nog beter hihi misschien hebben jullie er wat aan voor anderen mensen !!”

Marianne (45)

“Het meest heeft me geholpen om in samenspraak doelen te stellen en te komen tot een mooi ritme waarin ik op een goede manier mijn hersens ‘uit’ kan zetten. En zo te slapen en niet te piekeren.”

Cindy (52)

“Overdag meer aandacht besteden aan die dingen die voor mij echt belangrijk zijn helpt mij om meer ontspannen te gaan slapen.”

Carola (53)

“Het meest heeft me geholpen om de tijd te nemen om terug te kijken op de dag en daarmee het dagelijkse gepieker los te laten.”

Cyntia (47)

“Wat mij helpt is het advies om in de avond terug te schakelen naar een rustig tempo, zoals de bloempjes die hun bloemblaadjes sluiten als de avond valt.”

Roos (23)

“Een avondje stappen met mijn vriendinnen, kon ik echt niet missen. Die nacht slaap ik dan als een krant. Ik weet nu dat ik er zelf voor kies als ik dingen doe waardoor ik slecht slaap. Dat was een belangrijk inzicht.”

Marjanne (39)

“Ik heb er veel aan gehad; het invullen van mijn leven volgens de pijlers gaf structuur aan mijn bestaan.”

Jeroen (55)

“Ja, discipline heb je wel nodig. Daarom was ik wat onzeker of het bij mij wel zou werken. Ik merkte dat als ik de dingen niet consequent deed, ik daar gelijk de vervelende consequenties van op mijn bordje kreeg.”

Susanne (78)

“Het ’s avonds opschrijven van dingen die mij bezighielden en ze vervolgens de volgende dag verscheuren was een eye-opener; dat bracht mij veel rust, waardoor ik veel beter ben gaan slapen.”