Wie ben ik

 

Ik ben Yvonne van Terheijden

Slapen is in je leven een basale voorwaarde. Als dat niet lukt kun je ook moeilijker relativeren of andere problemen aangaan. Daarom was ik persoonlijk erg blij met de handvatten en tips in de methode Slapen als een roos.
Onnie Diederen en Carla van Wely, andragoog en gezondheidszorgpsycholoog, hebben de methode ontwikkeld. Zij hebben hierbij gebruik gemaakt van wetenschappelijk onderzoek, literatuur en eigen ervaring.

De methode sluit aan bij mijn visie en ervaring als psycholoog en coach. Mijn inspiratie put ik uit het denken in mogelijkheden (uit de positieve psychologie) naast het accepteren van dat wat je niet kunt veranderen (uit het boeddhisme). Het vinden van de juiste balans hierin is levenskunst denk ik.

Ik bied ondersteuning bij de volgende vragen: Hoe krijg ik meer rust en plezier in mijn leven? Hoe creëer ik een balans tussen werk en privé? Hoe laat ik vervelende herinneringen beter achter me.
Je kan ook bij mij terecht wanneer je wil leren om de lat voor jezelf lager of juist hoger te leggen, maar ook om te onderzoeken wat jouw verlangens en behoeften zijn. Je leert hoe je invulling geeft aan wat je echt belangrijk vindt. Ik werk daarbij met effectief gebleken methoden als EMDR, ACT en MBCT, EFT.

Ik maak voor iedereen een passende aanpak, werk niet volgens protocollen.

Kijk voor meer informatie op www.yvant.nl

Dus: wil je weer, net als ik, beter slapen, ga aan de slag. Lees ook een paar ervaringen van mensen die van mijn aanbod gebruik hebben gemaakt. Fijn voor jou om beter te gaan slapen, fijn voor mij dat mensen iets hebben aan mijn aanbod!